Dongguan caiao Precision Machinery Co., Ltd

Zprávy

Klasifikace a hlavní rozsah aplikace stroje na masky letadla
Čas vydání: 2020-08-14 15:59:15  Hity: 11

Klasifikace a hlavní rozsah aplikace stroje na masky letadla




Obličejová maska je rozdělena na dvě vrstvy netkané textilní masky, 3 vrstev netkané textilní masky a 4 vrstev aktivní uhlíkové masky.


Velikost: 17.5 jáso215; 9.5cm (dospělá), 15 -stěna 215; 9cm (dítě).


Surovina ploché masky: dvouvrstvá maska: netkaná tkanina, nosní žebro, ušní hák.


3-vrstvá maska: netkaná tkanina, nosní žebro, ušní hák, filtrační bavlna (filtrační papír).


Aktivovaná uhlíková maska: netkaná tkanina, nosní žebro, ušní hák, filtrační bavlna (filtrační papír), aktivovaná uhlíková látka.


Klasifikace masky letadla: vnější ucho s plochou maskou, vnitřní ucho s plochou maskou, maska typu náplasti


Hlavní aplikační rozsah plané masky: ušní visící elastická maska se používá především v potravinářské továrně, továrně na elektronické nástroje, farmaceutické továrně, salonu krásy, rodinné zdravotní péče atd. Obvazová maska se používá především v lékařství a zdravotnictví, zejména v chirurgii.


Nyní si můžete od Dongguan caiao Machinery Co., Ltd. zakoupit nejkvalitnější automat na vysokorychlostní maskovací stroj, vynikající výběr materiálu na 116;ion, expertní konzultace je naše funkce, můžete si být jisti, že si koupíte automatický vysokorychlostní stroj na masky letadel.Dongguan caiao Precision Machinery Co., Ltd. je jedním z profesionálních výrobců inteligentních zařízení v Číně.Jste vítáni při nákupu a velkoobchodu strojů vyrobených v Číně z naší továrny.

Předchozí: Schopnosti ladění maskovacího ...

další: Charakteristika stroje na vnitřn...