Dongguan caiao Precision Machinery Co., Ltd

Zprávy

Jak bychom měli ladit automatický podavač
Čas vydání: 2020-08-13 11:05:23  Hity: 26

Jak bychom měli ladit automatický podavač


První.Když automatické napájení spustí punč pro průběžné razítkování, je nutné otáčet rychloseřizovací šroub podavače ve směru hodinových ručiček a posuvný blok se pohybuje mírně pomalu, aby bylo vidět, zda se těsnění nylonu a nastavovací šroub při pohybu posuvníku dozadu a dopředu.




Dva.Během zkoušky se skluzavka pohybuje sem a tam.Pokud se jen dotkne těsnění z nylonu a nedotýká se délkového nastavovacího šroubu, je to proto, že plovoucí tyč nepadá dostatečně hluboko, tak by se vodicí šroub na punči měl pomalu nastavit.




Tři.Pokud se posuvník pohybuje dopředu a dozadu, podavač se dotkne pouze nastavovacího šroubu délky, ale nedotýká se těsnění z nylonu.To proto, že plovoucí tyč dro& 352;112;je příliš hluboká, tak by se vodicí šroub na punči měl nastavit pomalu.




Čtyřko.Pokud se posuvník pohybuje mezi nastavovacím šroubem délky a těsněním z nylonu a vzdálenost mezi oběma stranami je stejná, je nutné otáčet rychloseřizovací šroub ve směru hodinových ručiček, aby se rychlost posuvného bloku dala do normálu, a aby se posuvný blok při recitaci seznámil s těsněním z nylonu a prstencem.




Pětka.Je-li rychlost lisování konstantní a je-li třeba změnit délku krmení z dlouhé na krátké, nejprve nastavte vodicí šroub tak, aby se snížila klesající vzdálenost plovoucí tyče, a pak otáčet otáčky otáčení otáčení otáčení otáčení šroubu ve směru hodinových ručiček tak, aby krmení mohlo odpovídat rychlosti úderu.


Předchozí: Jaké faktory ovlivňují cenu ř...

další: Schopnosti ladění maskovacího ...