Dongguan caiao Precision Machinery Co., Ltd

Zprávy

Schopnosti ladění maskovacího stroje
Čas vydání: 2020-08-13 18:32:47  Hity: 17

Schopnosti ladění maskovacího stroje




Zapněte hlavní vypínač a hlavní vypínač a vestavěná kontrolka vypínače je zapnutá. Upravte tlak vzduchu. Tlakový ventil vzduchu je pod pracovním stolem. Otevřete dvířka zařízení a podívejte se na tlakový ventil vzduchu. Upravte tlak podle skutečné situace.




Maskovací stroj je vícevrstvá netkaná textilie prostřednictvím lisování za horka, ohýbání, ultrazvukového svařování, řezání odpadu, svařování svazku nosu ušních pásů a dalších procesů k výrobě různých masek s určitým filtračním výkonem. Zařízení masky není jediný stroj, k dokončení různých procesů je zapotřebí spolupráce více strojů.


Automatická maska ​​s vnitřním uchem používá metodu ultrazvukového svařování. Když je maska ​​přesunuta do zpracovatelské polohy, může být použita pro svařování vnitřní masky ucha. Ultrazvuková vlna je generována automaticky, která vytváří mikro amplitudu a vysokofrekvenční vibrace na ušním pásmu, a okamžitě ji přeměňuje na teplo, roztavuje materiál, který má být zpracován, a konečně způsobí, že ušní pásek trvale přilne nebo zapustí do vnitřní strany těla masky. Je to poslední proces výroby masky vnitřních ušních pásů. Pouze jeden operátor je povinen vložit část těla masky po kousku na disk masky a následná akce je dokončena automatickým provozem pohotovostního režimu.


Předchozí: Jak bychom měli ladit automatick...

další: Klasifikace a hlavní rozsah apli...